ZHINENG QIGONG


“Bewegen vanuit rust“

Wat is Zhineng qigong?

Zhineng Qigong, is een uit China afkomstige meditatieve vorm van Qigong, die bestaat uit langzaam en met aandacht uitgevoerde bewegingen en meditaties. Al eeuwenlang beoefenen mensen meditatieve bewegingsvormen om meer in de balans te komen. Het geeft rust ontspanning en meer lichaamsbewustzijn.

Meditaties

Tijdens de meditaties nodigen wij ons lichaam uit om bewust naar onze ademhaling te gaan en met compassie naar alle aspecten van ons zelf te kijken, die naar boven willen komen. Voor een ieder is dit een eigen beleving. De intentie is altijd, rust en vrede voor het hart en de geest, maar een ieder is vrij om een persoonlijk intentie in de les mee te nemen. Meditaties kunnen in stilte, maar ook begeleid worden met verschillende klanken en visualisaties. Van mijn drum en klankschalen.

Ik bied privelessen Zhineng qigong aan in het Nederlands en Engels.

Priveles is 60 euro per 60 minuten. In overleg plannen wij wanneer de lessen zullen plaatsvinden.

Wat kun je verwachten in de les? (60 minuten)

  • Wij beginnen de les met meditatief vanuit onze innerlijke stilte, liefdevol een algemene intentie neer te zetten, maar natuurlijk is ieder vrij zijn eigen intentie mee te nemen in de les.
  • Hierna start de warming up en vervolgens:
  • Zhineng qiqong oefeningen
  • Acupunctuurpuntmassage
  • Meditatie, geleide of in stilte
  • afsluiting en dankwoord

Ervaring van een cursist:

"In a cozy and relaxing practice, Hendrika offers a very wide range of alternative knowledge including Zhineng QiGong and Tibetan bowls treatments.
She is a very kind and comprehensive person, who may assist you well onto your own spiritual journey using her very extensive knowledge of energies.
I am very thankful for her teachings and I definitely recommend Hendrika’s services."

Alban

Meer weten over de behandelingen
of een afspraak maken?


Neem gerust contact op!
06-27481080 | info@miati.nl

De praktijk is weer open!


We houden ons natuurlijk wel aan de richtlijnen van het RIVM. Wees welkom!