“zo binnen zo buiten, zo boven  zo beneden, verbinding zit overal

Reflexzonetherapie ook wel voetreflexmassage genoemd

Reflexzonetherapie gaat ervan uit dat het lichaam is gespiegeld in verschillende lichaamsdelen, de reflexzones. Zo kun je het gehele lichaam via de reflexzones behandelen. De klachten die gepaard gaan met hooikoorts bijvoorbeeld, kunnen verlichten door behandeling op specifieke reflexzones op handen, voeten en oren. Ik vind het een fijne manier om mensen te behandelen en blijf verwonderd over de mooie resultaten.

Ervaring ,

Roos schreef:

Ik ken Hendrika als een zeer gedreven, betrokken, zorgzaam en deskundig persoon. Ik heb veel baat gehad bij haar behandelingen. Ik heb veel last van hooikoorts/stof allergieën, dankzij de behandelingen is het sterk verminderd en nuttig ik geen medicatie meer. Hendrika is zeker een aanrader…!

Reflexzonetherapie waarom zou je daarvoor kiezen?

-Het is een goede aanvulling op een reguliere behandeling, want het stimuleert het zelfgenezingsvermogen van het lichaam.

-Diepe ontspanning is wat men ervaart en  het loslaten en verwerken/transformeren van emoties wordt in gang gezet.

Preventieve behandeling

-Klanten ervaren het ook als een preventieve behandeling. Zo worden zij minder vaak ziek en bij chronische klachten is de ervaring dat klachten verminderen als geregeld een behandeling wordt ondergaan.

Reflexzonetherapie is een waardevolle aanvulling bij,

Een verscheidenheid aan lichamelijke en emotionele klachten. Kom maar met uw vraag en uw verhaal.

Reflexzonetherapeutische consulten

Intake

Iedere therapeutische behandeling begint met een intake. Hendrika luistert graag eerst naar uw verhaal en  stelt dan wat specifieke vragen. Hierna onderzoekt zij, rustig voelend, het bestaan van spanning en gevoeligheid opzoekend, de reflexzones op de voeten. Zo nodig worden soms ook de handen, rug of oren hierin meegenomen. Dit geeft haar de nodige inzichten om een op uw klachten afgestemd behandelingsplan te maken.

Vervolgbehandelingen

Het aantal vervolgbehandelingen hangt af van de klacht en andere factoren.

Reflexzonetherapie voor zowel babies als peuters en jonge kinderen

Ook babies, peuters en jonge kinderen kunnen heel goed behandeld worden met reflexzonetherapie. Babies, voor reflux, krampjes, constipatie en het geeft veel rust bij slecht slapen.