‘Naar binnen keren met compassie, geeft rust en ruimte’

Vanuit de zhineng qigong doe ik graag meditaties met mijn studenten. Ik heb hier affiniteit mee en kan veel rust brengen. Geleide meditaties en meditaties in stilte.

De geleide meditaties zijn helend. Ze activeren je innerlijke kracht.

De meditaties die ik online met klanten doe, zijn

1. de ‘Home is where the heart is’, meditatie.

Tijdens deze meditatie maken we contact met het vuur, het licht buiten ons, het licht in ons hart en het hart van moeder aarde. We maken dan ook verbinding met de 7 richtingen die vanoudsher door de traditionele volkeren gebruikt worden om heling en balans te brengen in je leven. Het wordt ook wel de 7 richtingen van het medicijnwiel genoemd.

2. De ‘ Innerlijke glimlach meditatie’ is een meditatie waar wij liefdevol en met acceptatie een reis door ons lichaam meken. Ik zeg ons, omdat ik tijdens de meditatie actief meedoe.